Vali Kolat, EMITT'te Kırıkkale'yi tanıttı

Vali Kolat, EMITT

TÜYAP (İstanbul) Büyükçekmece fuar alanında 19. kez düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yapılan törenle açıldı. Kırıkkale standını ziyaret eden yetkililere tanıtım yapan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, tanıtımda sergilenen ürünl

22-25 OCAK 2015  TARİHLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK OLACAK

65 bin metrekare alanda ve 12 ayrı salonda,  70’in üzerinde ülkeden kurum ve kuruluşların ve 4 bin 500’den fazla firmanın kendi bölgelerine ait yöresel değerlerin ve ürünlerin sergilendiği EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 22-25 Ocak 2015  tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

ÇOK SAYIDA ÜLKE KATILIYOR

Bu yıl EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına  Adigeya, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bulgaristan, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dubai, Dubrovnik, Ekvator, Endonezya,  Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa,  Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kenya, Kırım, Kosova, Kore, Küba, Lübnan,  KKTC, Kuveyt, Macaristan, Makedonya, Meksika, Moldovya, Maldivler, Mısır, Rusya Federasyonu, Özbekistan, Pattaya- Tayland, Peru Senegal, Seyşel Adaları, Singapur, Slovenya, Sudan Suriye Tanzanya, Tataristan RF, Tanzanya, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Vietnam, Yemen, Yunanistan başta olmak üzere çok sayıda ülkenin ayrıca ülkemizin de illerimizdeki üretilen ürünlerle temsil edileceği belirtildi.

KIRIKKALE’DEN GENİŞ TEMSİL HEYETİ

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı başta olmak üzere dış ülkelerden gelen yetkililer, ülkemizdeki fuara katılan kamu kurum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışın ardından ziyaretçilere kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına ilimizi temsilen Vali Ali Kolat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, İl Özel İdaresi yetkilileri ve geniş katılımlı bir temsilci heyeti katıldı.

KIRIKKALE ÜRÜNLERİ VE KÜLTÜRÜ TANITILIYOR

Yerel sanatçılarımızdan Kırıkkale yöresine özgü müzik dinletisinin de yapıldığı ilimize ait standda Kırıkkale’ye ait Karakeçili kilimi, Makine Kimya Endüstri Fabrikasında üretilen silahlar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen çini porselen eşyaları başta olmak üzere ilimizle ilgili kültür değerleri tanıtıldı. Sergide ayrıca ilimizi tanıtan kitap, dergi, CD, broşür gelen misafirlere dağıtıldı.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok